Obaveštenja

Obaveštavamo vas da kontakt sa upravom Vrhovnog kasacionog suda možete ostvariti putem elektronske adrese:

uprava@vk.sud.rs

Zahvaljujemo na razumevanju.

Na osnovu Odluke o proglašenju vanrednog stanja u Republici Srbiji od 15. marta 2020. godine, v.f. predsednika Vrhovnog kasacionog suda Dragomir Milojević doneo je Uputstvo o radu Vrhovnog kasacionog suda sa strankama za vreme vanrednog stanja.

Godišnje savetovanje sudija Republike Srbije „Sudijski dani - 2019” održaće se od 10. do 12. oktobra 2019. godine u Vrnjačkoj Banji.

Komisija za dodelu nagrada i priznanja Vrhovnog kasacionog suda objavljuje Poziv za podnošenje predloga za nagradu za inovaciju u upravljanju predmetima ili u upravljanju sudom.

Stručna rasprava „Sloboda izražavanja u praksi Evropskog suda za ljudska prava i domaćih sudova”  biće održana 31. maja 2019. godine sa početkom od 9,30 časova u hotelu „Zira“ u Beogradu, u organizaciji Vrhovnog kasacionog suda, Misije OEBS-a u Srbiji i Udruženja novinara Srbije.

Okrugli sto „Efikasno i pravično izvršenje: Harmonizacija kroz izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju”, biće održan 14. maja 2019.

Vrhovni kasacioni sud organizuje sastanak sa predsednicima svih sudova u Srbiji, na kome će biti predstavljen Godišnji izveštaj o radu sudova za 2018. godinu, 15. marta 2019. godine sa početkom u 11.00 časova u Palati Srbija u Beogradu.

V.f. predsednika Vrhovnog kasacionog suda Dragomir Milojević, održaće konferenciju za medije, u Vrhovnom kasacionom sudu – u ponedeljk 11. marta  2019. godine, u 11,00 časova.

Godišnje savetovanje sudija Republike Srbije „Sudijski dani - 2018“ održaće se od 8. do 10. oktobra 2018. godine u Vrnjačkoj Banji.

Teme Savetovanja su: Pravosuđe danas, Zakoni i njihova primena i Aktuelna sporna pitanja u sudskoj praksi.

Predsednik Vrhovnog kasacionog suda Dragomir Milojević, prisustvuje tradicionalnom Savetovanju privrednih sudova u Srbiji, koje se održava od 5. do 7. septembra 2018. godine na Zlatiboru.

Pages